فرمر، رول های موایی هستند که که هر ورقه از آن ها دارای اندازه گیری و چسب هستند که به زیر ناخن طبیعی شما برده می شود. سپس با توجه به بلندی مورد نظر شما و اندازه مجله خبری آرایشی گیری هایی که روی فرمر حک شده است، مواد گذاری شده و سپس سوهان کشی می شود. این نوع از کاشت برای کسانی که ناخن های طبیعی نسبتا بلندی دارند مناسب است.
- شناخت انواع فرم ناخن، نحوه صحیح گرفتن سوهان، زاویه درست سوهان با ناخن و میزان سوهان کشی برای هر فرم از جمله نکات آموزشی این مرحله است.
- موارد نام برده شده در بالا عوارض احتمالی استفاده و تمدید مداوم کاشت ناخن بودند و ممکن است نسبت به کیفیت ناخنهای شما و وضعیت سلامتشان، شما دچار این موارد شوید یا نه.
- بعد از گذشت مدت زمانی بین سه هفته تا یک ماه، با رشد ناخن، مواد کاشته شده نیز بالا می آیند و بین مواد کاشت تا پایهی ناخن فاصله ایجاد میشود.
- آن را بعد از مواد ضدقارچ روی ناخن میگذارند و در دستگاه یووی قرار میدهند تا خشک شود.
برای این نوع کاشت زمانی بیشتر و سوهانکشی دقیق و حرفهای جهت یکسان بودن ۱۰ انگشت نیاز است. با استفاده از سوهان برقی ناحیه نزدیک کوتیکول که رشد کرده و کاشت شما بالاآمده است را سوهان کشی کنید. روی سطح ناخن کاشته شده را با استفاده از سوهان خراش دهید و سطح مناسب برای گذاشتن ژل را آماده کنید. سپس طبق مراحل کاشت ناخن ژلهای به ترمیم کاشت ناخن بپردازید. در میان روش های گوناگون کاشت ناخن، کاشت ناخن پودری به نوعی می توان گفت کاشت مادر است و دوام بیشتری نسبت به روش های دیگر دارد. البته دوام هر کدام از روش های کاشت ناخن به نحوه کاشت ناخن و مواد اولیه مرغوب دارد.
قیمت لحظهای دلار و یورو و سکه
یکی از قسمت هایی که خانم ها علاقه ی زیادی به زیبا نشان دادن آن دارند ناخن ها می باشند. برای این که ناخن ها و در نهایت دست های خود را زیباتر نشان دهند اقدام به کاشت ناخن می کنند. زمانی که شما قصد کاشتن ناخن را دارید باید با یک سری مطالب در این زمینه و همچنین با انواع روش های این کار آشنا شوید. برخی روش های مختلف کاشتن ناخن عبارتند از کاشت ناخن قالبی، پودری، ژله ای، میکس، فیبر یا گیاهی، دیپینگ، گریم، سیلک، بیبی بومر و کاشت هایلایت، تیپ گذاری، کروم، ماربل و بسیاری انواع دیگر. کاشت ناخن مراحل خاص خود را دارد که به ترتیب عبارتند از آماده سازی پودر کاشتن ناخن، زیرسازی ناخن، استفاده از پرایمر ناخن، چسباندن ناخن، مرحله ی آخر نیز کاشتن ناخن می باشد. برای این منظور بهتر است از یک کیت کامل لوازم کاشتن ناخن استفاده کنید.
به همین دلیل این روش به افرادیکه وقت و حوصله این روش را ندارند توصیه نمی شود زیراکاشت ناخن پودری بسیار زمان بر است. برخی ناخنها دچار مشکل هستند یا به صورت مادرزادی ناقصاند که بر زیبایی پا تأثیر میگذارند. در این موارد یا برای زیباتر کردن ناخنها میتوان از تیپگذاری استفاده کرد. برخی اوقات فقط شست پا تیپگذاری میشود و بقیه ناخنها فقط موادگذاری میشوند. توصیه میکنیم که تیپهای پا را کاملاً کوتاه کنید؛ زیرا احتمال شکسته شدن زیادی وجود دارد.
این مرحله خود دو مرحله اساسی یعنی مانیکور خشک و خراش دادن ناخن را دارد. معمولا در این مرحله سطح ناخن از چربی ها، پوست های اضافه و مواد اضافی پاک میشود و با خراش دادن امکان چسبندگی مواد بالاتر خواهد رفت. قالب کاشت ناخن یکی از ابزارهای کاشت ناخن می باشد که برای انجام کاشت قالبی در کاشت ناخن با پودر و کاشت ناخن با ژل کاربرد دارد. قالب کاشت ناخن جنس پلاستیکی و انعطاف پذیری دارد و اگر به درستی استفاده شود می توان چندین بار از یک قالب استفاده کرد. البته علما زینت بودن یا نبودن کاشت ناخن ها را به تشخیص عرف جامعه واگذار کرده اند.
کاشت ناخن ماربل