نحوه ی کاشت ناخن و خطرات آن-به ماتیک

علایمی مانند اختلالات روانی، خونی، کبدی، قلبی- عروقی و تنفسی از علائم این نوع مسمومیت است . از عوارض مهم کاشت ناخن های مصنوعی، تغییر رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، خط خط شدن و خرد شدن ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر (انیکولیز) است. در این روش پس از آماده سازی و زیرسازی ناخن ها دست را حدود 180 ثانیه درون دستگاه UV قرار می دهیم، سپس از پودر بیبی بومر سفید در نوک ناخن ها ( فرنچ ناخن ) استفاده کرده و به سمت ریشه حرکت می نمائیم.

با کیفیت ترین لنز رنگی سال 1401

وقتی که مواد کاشت ناخن از خود ناخن به هر دلیلی جدا شده یا فاصله بگیرد و چسبندگی خود را از دست داده باشد اصطلاحا می گوییم که ناخن، هوا گرفته است. این فاصله ایجاد شده بین مواد کاشت و سطح ناخن، بهترین محل برای رشد قارچ و عفونت های ناخن می باشد و علاوه بر آن نارضایتی بانوان را به همراه دارد. بنبابراین هواگیری ناخن کاشته شده از اصول اولیه در آموزش کاشت ناخن می باشد.

نکته مهم این است که احتمال هوا گرفتن این کاشت بیشتر است. ماندگاری کمتری دارد و در مقایسه با روش‌های دیگر مواد بیشتر مصرف می‌شود. در این نوع کاشت مواد زیادی روی ناخن قرار می‌گیرد که همین موجب غیرطبیعی بودن این کاشت نسبت به سایر روش‌های کاشت ناخن می‌شود. در این روش چون از چسب استفاده نمی‌شود احتمال هوا گرفتن زیر مواد زیاد است. هوا گرفتن باعث می‌شود طول عمر این کاشت نسبت به سایر روش‌ها کمتر باشد.

دلایل ترک خوردن مواد کاشت ناخن

کاشت‌های دیگر هم ترکیبی است یا با مواد مختلف و شیوه‌های متفاوت مثل کاشت دیپینگ، کاشت سیلک یا کاشت فیبری انجام می‌شود. با استفاده از براش مخصوص لایه اول ژل یعنی همان ژل زیرسازی را بگذارید. این کار باید بادقت و سرعت بالا انجام شود چراکه ژل باید به طور یکدست روی تمام سطح ناخن پخش شود. تجمع ژل در یک قسمت ناخن می‌تواند کاشت شما را به طور کامل خراب کند. برای خشک‌شدن ژل زیرسازی دست‌ها را به مدت 30 الی 120 ثانیه در دستگاه UV قرار دهید.

انجام دادن مراحل ناخن کاشت برای مشتریان می تواند به ناخن کار یا انجام دهنده کاشت ناخن هم آسیب برساند و برای او هم عوارض داشته باشد؛ یکی از این عوارض، افزایش احتمال ابتلا به سرطان ریه و مسمومیت است. گازهای سمی ناشی از مواد کاشت ناخن می تواند سبب ایجاد حساسیت و بیماری شود. نشانه های مسمومیت بر اثر کاشت ناخن شامل اختلالات عروقی، روانی، خونی و قلبی است. انجام دادن طولانی مدت کاشت ناخن برای مشتریان و تنفس این بخارهای سمی می تواند زمینه ساز سرطان و آسم باشد. شکل طبیعی ناخن ها در کاشت ناخن سیک حفظ می شود، فقط روی ناخن طبیعی لایه ای ابریشمی قرار می دهند.

شما می توانید با مطالعه این پست انواع طراحی های مجله خبری آرایشی دخترانه را مشاهده و این طراحی ها را برای ناخن های خود ایجاد نمایید. روش کاشت پودری روشی است که در ۸۰ درصد موارد انجام می‌شود. همینطور روش کاشت ژله‌ای 15درصد و روش‌های کاشت‌ دیگر تنها 5 درصد مخاطب دارند. روش کاشت پودری، به نوعی روش کاشت مادر است و اکثرا با کاشت‌های دیگر ترکیب می‌شود و دوام بیشتری دارد.

پس از انجام مانیکور سطح ناخن را با استفاده از سر سوهان کاغذی نرم سوهان کشی کنید. اصطکاک و خراش‌های ایجاد شده توسط سوهان ناخن را برای مرحله بعد آماده می‌کند. قابل ذکر است که اگر شما از بیماری‌های عفونی و قارچی رنج می‌برید و یا مستعد ابتلا به بیماری‌های عفونی و یا قارچی هستید، کاشت ناخن برای شما مناسب نمی‌باشد. زیرا با استفاده از متریال اکستنشن، سطح ناخن کاملا کاور می‌شود به همین دلیل شما نمی‌توانید روند رشد و یا کاهش بیماری خود را به درستی مشاهده کنید و این امر ممکن است باعث بروز مشکلاتی برای شما شود.

تکنینک هابر اساس متریال(مواد اولیه) و اینکه چطور بر روی ناخن های شما قرار بگیرند متفاوتند،در واقع این مورد دوم به انتخاب خود شما بستگی دارد. افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند نیز باید از کاشت ناخن خودداری کنند. در این مقاله سعی شده است به خوبی به سوالاتی که ممکن است قبل از کاشت ناخن ذهن شما را درگیر کند پاسخ داده شود. برای اینکه کاشت ناخن موفقی داشته باشید و تصمیم درستی در این زمینه بگیرید از شما دعوت می‌کنیم که تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

کنده شدن کاشت

این روش سوهان کشی طولانی مدت دارد و معمولا یک الی دو ساعت زمان نیاز دارد تا کاشت شما تمام شود ولی در نهایت نتیجه عالی خواهد داشت. عفونت‌‌های قارچی در اثر کاشت ناخن می‌‌توانند بخشی از ناخن یا کل آن را درگیر کنند. البته این مسئله به دلیل وجود تیپ‌ ها یا همان ناخن‌ های مصنوعی قابل مشاهده نخواهد بود. این نوع کاشت در رده نخست کاشت‌های ناخن می‌باشد و به قولی کاشت مادر محسوب می‌شود. سایر کاشت‌های ناخن از این نوع کاشت منشاء گرفته و کاشت‌هایی با ترکیب مواد متفاوت و روش‌های مختلف با اسم‌های مختلف را به وجود می‌آورند.

  • مهم‌ترین و شایع‌ترین مضرات کاشت ناخن حساسیت و آلرژی به چسب نگهدارنده قالب کاشت است.
  • حضور در آب استخر و حوضچه‌های عمومی می‌تواند باعث تشدید امکان بروز بیماری‌های قارچی در ناحیه ناخن‌های کاشته شده شود.
  • برای هر ناخن این روند را تکرار می‌کنیم تا یک دیزاین زیبا روی ناخن شکل بگیرد.
  • نه به اندازه ای که کامل خشک شود و طرح نصفه کنده شود و نه به اندازه ای که لاک خشک نشده و به اطراف پخش شود.
  • در این روش نیز از ناخن مصنوعی در سایز مناسب شما استفاده میشود، ضد قارچ و در نهایت مواد پودری روی ناخن گذاشته میشود.