#1 کاشت ناخن ، مزایا و معایب سالن زیبایی نیلسا-به ماتیک

پزشکان معتقدند خانم های باردار نباید در بارداری کاشت ناخن انجام دهند زیرا در دوران بارداری حساسیت بدن و جنین به مواد شیمیایی افزایش یافته و این مواد از طریق ناخن وارد بدن مادر شده و به جنین انتقال می یابد و خطراتی برای او دارد. گازهای سمی موادی که برای کاشت ناخن استفاده می شود می تواند سبب مسمومیت آرایشگر و حتی مشتری شود. علایمی مانند اختلالات روانی، خونی، کبدی، قلبی- عروقی و تنفسی از علائم این نوع مسمومیت است .

در کاشت ناخن ژله ای بعد از ضد قارچ مواد ژل را روی ناخن ها میزنند و دست را می گذارند توی دستگاه یووی تا خشک شود. شیوه ی کاشـت ناخن ژله ای با کاشت ناخن پودری یکی است و فقط تفاوت در مواد آنهاست. یکی از دغدغه‌های اساسی افرادی که کاشت ناخن انجام می‌دهند این است که اصلا اکستنشن چقدر دوام دارد. واضح است که کاشت دائم نیست و نیاز است که شما بعد از گذشت مدتی دوباره به آرایشگاه مراجعه کرده و ناخن‌های خود را ترمیم کنید. فاصله‌ی زمانی مراجعه به آرایشگاه بطور دقیق مشخص نیست و با توجه به هر فرد، متفاوت است.

  • معمولا صدف ناخن را با مواد روشن و یا سفید پر کرده و ادامه ی آن را با مواد هلویی پر می کنند.
  • مدل بادامی، بیشتر از هر مدلی مناسب ناخن های کشیده و انگشتان بلند است و باعث ظریف نشان داده شدن دستان می­شود.
  • در ضمن سلامت ناخن های شما خیلی مهم است و نیلسا هم ناجی ناخن های شما می باشد، پس عجله کنید تا دیر نشده این سلامتی را دوباره به دستان خود بازگردانید و ناخن های بسیار زیبا تری داشته باشید.
  • مهم ترین روش های مراقبت از کاشت، ترمیم در زمان درست آن است.

لمینت ناخن برای افرادی که از فرم و قد ناخن خود راضی هستند اما ناخن های شکننده دارند و یا دوام لاک روی ناخن آنها کم است گزینه مناسبی است. دقت کنید مقدار مواد به میزانی باشد که نتیجه نهایی کار خیلی ضخیم و یا خیلی نازک نشود. استفاده از این ابزار برای مانیکور ناخن بسیار ضرروی است و باعث می شود ناخن ظاهر زیباتری داشته باشد. اگر میخواهید نیپر بخرید، از نیپرهایی با لبه های تیز استفاده کنید تا برای مانیکور کمتر اذیت شوید. عقب زن یا پوشر یکی از ابزارهای کاشت ناخن است که برای عقب زدن پوست ها و کوتیکول های روی ناخن استفاده می شود. عقب زن دو سر دارد که از یک سمت برای عقب زن پوست ها و از سر دیگر برای برداشتن کوتیکول ها و یا تمیز کردن زیر ناخن استفاده می شود.

روش کاشت پودری روشی است که در ۸۰ درصد موارد انجام می‌شود. همینطور روش کاشت ژله‌ای 15درصد و روش‌های کاشت‌ دیگر تنها 5 درصد مخاطب دارند. روش کاشت پودری، مجله خبری آرایشی به نوعی روش کاشت مادر است و اکثرا با کاشت‌های دیگر ترکیب می‌شود و دوام بیشتری دارد. البته دوام هر روش کاشتی به نحوه و نوع اجرای آن نیز بستگی دارد.

کاشت ناخن برای چه کسانی مناسب نیست؟

کسانی که بیماری عفونی و قارچی دارند توصیه می شود که کاشـت ناخن انجام ندهند چون این کار باعث می شود فرد پیشرفت بیماری خود را از چشم دور کند. کسانی هم هستند که مستعد عفونت هستند و سیستم دفاعی بدن ضعیفی دارند و چون آن ها خودشان مستعد تمام بیماری های ناخن هستند، با کاشـت ناخن بیماری را تسریع می کنند. افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند نیز باید از کاشت ناخن خودداری کنند.

کدام روش کاشت ناخن بهتر است؟

برای انجام اکستنشن ناخن با ژل ابتدا باید ناخن‌ها را مانیکور کنید. پس از مانیکور و سوهان کشی نوبت به استفاده از پرایمر و ضد قارچ می‌رسد. سپس ناخن کار با استفاده از ژل و فرمر، قد و فرم ناخن را به دلخواه مشتری تغییر می‌دهد. سپس باید ناخن‌ها در مدت زمان معینی در دستگاه UV قرار گیرند تا به استحکام قابل قبولی برسند و به اصطلاح خشک شوند. سپس شما باید فرمر را از ناخن جدا کنید و به وسیله‌ی کلینزر و پد کلینزر، چسبناکی سطح ناخن را از بین ببرید.

آموزش دوم (آموزش در 5 مرحله)